perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kiireisiä kuulumisia viime päiviltä.

Viikko on vyörynyt vauhdilla eteenpäin ja nyt on jo perjantai. Joka päivällä on ollut jotakin ohjelmaa. Me ollaan nähty kavereita, käyty Salossa kirpparilla ja olen ollut keikkatöissä. Kiirettä on siis pitänyt. Tulevan viikonlopun aion rauhoittua, nauttia ja puuhastella perheen kanssa yhdessä.


Ystävän kanssa piipahdettiin Salossa parilla kirpparilla ja lounaalla. Ostossaalis jäi heikoksi. Ainoa todellinen löytö oli Sarpanevan terästarjotin, joka maksoi 3€. Uutena vastaava tuote maksaa reilu 50€. Muutama lelu löytyi lapselle sekä kesäksi keltainen t-paita. Ajatuksena oli ostaa itselle kevääksi uutta vaatetta, mutta haaveeksi jäi. Olen totaalisen kyllästynyt vaatekaappini sisältöön. Oma minäkuva on vielä sekaisin raskaudesta ja äitiydestä, etteivät kaikki vaatteenikaan tunnu omilta.
Kuvassa yllä komeilee uusi kevättakkini, joka on täydellinen kantamiseen neulospinnan vuoksi.

Aarteita

Heartiness Beta Milkyway käsinkudottu ❤

Taaperosta on alkanut kuoriutumaan sydäntä lämmittäviä luonteenpiirteitä. Hän on empaattinen, hellä ja huomio muita. Ei hän tietenkään aina muista, että vauvaa kuuluu silittää rauhallisesti. On hassua kuinka näin pienelle lapselle jää muistiin jutut, joita on kerran, kaksi näytetty. Kuvan vauvan kanssa Taaperon mielestä on huippua käydä kättelemässä "päivää, päivää". Kirpparireissulla hän sai osakseen myös haleja. Lapseni harvemmin välittää jos joku toinen vähän kovemmin käy koskemassa. Eikä vastaavasti itse käy lyömässä tai läpsimässä muita. Leluja kyllä hakee toisten kädestä, mutta se on normaalia toimintaa tämän ikäiseltä.


Yksi parhaimmista jutuista kuluvalla viikolla on ollut kutsu työkeikoille. Yhden iltavuoron pääsin tekemään ja ensi viikolla lupasin mennä yövuoroon. Töitä olisi ollut enemmänkin tarjolla, mutta niille päiville oli jo sovittuna muuta tai lapsenhoitoon saaminen ei onnistu. Nämäkin vuorot lohduttavat karttuvaa kesälomarahastoa. Harmikseni lupasin itselleni laittaa palkat säästöön reissua varten enkä kantoliinoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti